Våre Referanser

Prosessanlegg

Gassmontasje & Service AS har levert propananlegg i alle størrelser for drift av diverse bruksenheter inenfor produksjon for metallurgi, vaskeri, bakeri, lakkering, gartneri, etc. over hele Norge. Vi har montert propananlegg fra Hammerfest i Nord, til Grimstad i sør. Vi gjennomfører også vedlikehold på denne type anlegg.

Bolig gassanlegg

Gassmontasje & Service As har montert større leilighetsprosjekter og eneboliger gjennom flere år. Vi har og er aktive innenfor dette markedet og har mange sameier og eneboliger som kunder i Bergen men også på Geilo der vi har vært aktive siden 2004/2005.

Vi har vedlikeholdsavtaler med ca. 1000 leiligheter/eneboliger i området Bergen / Geilo.

Propantanker

Vi har levert og leverer propantanker til de fleste kunder der vi har montert propananlegg som driftes av tanker. Det skal også opplyses om, at i noen tilfeller velger våre kunder å leie tanker istedenfor å eie. Her har vi en smarbeidspartner Flo Gas Norge AS som leverer propan og leietanker der vi i felleskap utarbeider løsninger for våre kunder som vil benytte seg av tankleie istedenfor eie. Dette omfatter propananlegg som dekker alle behov/indistrier.

Kjel

Gassmontasje & Service As har levert mange propananlegg for drift av energisentraler og sentralvarmesystemer der man har benyttet Propan som energikilde. Vi har tette samarbeidspartnere som

er leverandører av kjeler til de fleste formål og størrelser. For denne type anlegg, er vi ofte ett nettverk av flere leverandører som skreddersyr en løsning tipasset våre kunders behov.

Restauranter / Stor Kjøkken

Vi har levert/montert mange propananlegg i Bergen for drift av bruksenheter relatert matlaging. Gassmontasje & Service har vedlikeholdsavtale med mange restauranter i Bergen og omegn der vi 

er tilgjengelig for våre kunder hele døgnet gjennom vår vaktordning. Får våre kunder problemer, er det viktig å kunne stille opp omgående da eventuelle defekter på anlegget eller bruksenhetene kan få meget store konsekvenser og føre til unødige tap for våre kunder.

Spesialgass

Vi har levert montert og har vedlikehold på flere kunder som har spesialgasser til laboratorier og analyse. Dette er ett meget spesiellt fagområdet der urenheter/lekkasjer kan medføre feile analyseresutater og derpå medføre stor kostnader. Vi bistår våre kunder med utbedring av lekkasjer, deffekter på anleggene og driver ett forebyggende arbeider som igjen mefører at man unngår slike problemer og til enhver tid har ett driftsikkert anlegg.

Sentralgassanlegg

Gassmontasje & service As har levert/montert flere sentralgassanlegg for drift av brennebord, plasmabord, sveisegasser. Vi har vedlikeholdsavtaler med våre kunder som medfører årlig oppfølging og ett forebyggende arbeid som igjen medfører en høyere driftsikkerhet på anleggene.

Vi oppdatere også våre kunder på den daglige driften av anleggene slik at man hele tiden har en internkontroll som er i tråd med gjeldene regelverk og som forhindrer kritiske situasjoner på grunn av feil og mangler med årsak i mangelfull egenkontroll. 

Fisk og Næringsmiddel

Vi har levert/montert Oksygenanlegg for smolt anlegg og Co2/blandgassanlegg for pakking av kjøtt og slakteri av fisk. Vi har vedlikeholdsavtaler med våre kunder innenfor disse segmentene.

Vi bygger Skap/Oksygeneringsløsninger for oksygenering gjennom difusorere/steiner i kar.

 

Brannslukking Øvelsesanlegg

Vi har prosjekter og levert øvelsesanlegg ved Bergen Hovedbrannstasjon, Resq i Bergen og Kristiansund, Nosefo i Bergen, Ask Safety i Ålesund og væskelinje på Avinors anlegg i Bergen, for å nevne noen.

Ved valg av oss som leverandør, vil du/dere ha en trygghet på at sikkerheten ved den tekniske prosjekteringen og utførelsen er ivaretatt.

 

Kontakt oss

Send oss en melding, så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss