JM Byggholt

Pr. i dag er JM Byggholt en av Norges største og mest anerkjente bolig leverandører. I Norge har vi bygget trygge boliger i 45 år - hus du trives i. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som med avdelinger i 5 land, er Nordens ledende aktør på feltet.

 

Bonn Gass AS

Endelig, nå kan du kjøpe flaskegass rett fra døgnåpen, helautomatisk automat!Bonn Gass bygger nå ut, og etablerer fortløpende nye stasjoner på vestlandet.På våre automater kan du bytte gassflasker eller kjøpe nye.

 

Ahlsell

Ahlsell er en av Norges ledende grossister innen VVS, VA, industri, elektro, kulde, olje & gass, samt verktøy og arbeidsklær. Grunnlaget for firmaet ble lagt i Sverige allerede i 1877. Vi hadde 130 års jubileum i 2007 og har vært på det norske markedet siden 1986.

 


GBP Gas Business Partner er din globale leverandør innen gassindustrien. GBP tilbyr et bredt spekter av produkter for bruk i gassinstallasjoner - fra små propanenheter til naturgassenheter. Vi har et godt samarbeid med ledende leverandører for at våre kunder skal få sikre og kostnadseffektive løsninger.

Exhausto

Was founded in 1957 in the town of Sorø on the Danish island of Zealand. The background was the unique idea to build a chimney fan for installation on top of the chimney to obtain ideal draught in open fireplaces, wood-burning stoves and boilers.

 

RPT

RPT skal fremstå som en fleksibel, samarbeidsorientert og solid partner for våre kunder. Vårt fokus skal ligge i et tett samarbeid med nye og eksisterende kunder samt levert kvalitet til rett tid.

 

GASSUPPLY

Vi i Gas Supply AS har spesialisert  oss på gassfyrte produkter for det skandinaviske markedet. Vi satser i hovedsak på levere gassfyrte enheter for industriformål, for eksempel strålepaneler, keramiske brennere og byggtørkere. I vårt sortiment har vi også høykvalitets gasspeiser både til enebolig og leilighetsprosjekter.

 

Energihuset

EnergiHuset tilbyr moderne varmeløsninger som gir høy komfort og er dekorative i bruk. Vår spesialitet er gasspeiser og pelletskaminer. Vi har også vedpeis og parafinkaminer.